download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube drawing geveloplossing houtskeletbouw

Houten gevelkader Hofa

Bleiswijk

Wat zou u doen als u nieuwbouw pleegt en een bijzonder gevelkader op uw pand wilt hebben? Of wanneer u om esthetische redenen uw bestaande bedrijfspand een compleet andere look wilt geven? Precies. U onderzoekt de mogelijkheden en gaat op zoek naar de juiste partij. Een partij die met u meedenkt, goede adviezen geeft en u volledig ontzorgt.

Blij met het eindresultaat

pvvT is zo’n partij. Wij beschikken over enorm veel kennis, jarenlange ervaring en gaan uitsluitend voor het allerbeste eindresultaat. Voor de nieuwbouw van Hofa bv in Bleiswijk hebben wij een houten gevelkader verzorgd. We hebben een voorstel gedaan voor de uitstraling en vervolgens een slimme, technische opzet hiervoor bedacht. Zowel de opdrachtgever als wijzelf zijn erg blij met het eindresultaat!

“Boekenkasten”

Ter beeldvorming: wanneer wij een gevelkader maken, wordt deze tegen een ongeïsoleerde wand geplaatst en later gevuld met de juiste isolatie. Wij houden dus direct rekening met de warmteweerstand tussen binnen en buiten en voorkomen vocht-, condens- en schimmelvorming. Daarnaast minimaliseren we het isolatieverlies.

Het gevelkader bij Hofa bestaat uit een geïsoleerde achterconstructie welke omkleed is met Trespa in een opvallende Corten-Staal look. Deze is opgebouwd uit “boekenkasten” welke gemaakt zijn van plaatmateriaal, underlayment. Waarom underlayment? Omdat dit erg dun plaatmateriaal  is waardoor nagenoeg geen isolatieverlies ontstaat.

Mooie schroefpatronen

Voor onze medewerkers was het overigens een mooi puzzelstukje om tot een goede en mooie plaatverdeling van de Trespa panelen te komen. Met zo min mogelijk materiaalverlies, conform de wens van de opdrachtgever én met mooie schroefpatronen. We hebben vervolgens op basis van onze productietekeningen – in onze eigen productielocatie – de benodigde materialen geproduceerd, naar de bouwplaats vervoerd en ter plaatse gemonteerd. En het eindresultaat? Dat is prachtig!

Over Hofa bv

Hofa is al bijna 40 jaar zowel nationaal als internationaal een begrip op de markt van bevestigingsmateriaal. Door een optimale mix van kwaliteit, service, prijsstelling en voorraadbeheer, beschikt Hofa over een uitstekende concurrentie positie. Hofa profileert zich als totaal leverancier van bevestigingsmateriaal. Bezoek de website van Hofa voor meer informatie!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u uw bedrijfspand ook een bijzondere uitstraling geven? Of bent u benieuwd wat pvvT voor u kan betekenen? Bel dan naar 088 205 34 60 of mail naar info@pvvT.nl.

Neem contact op

Contactpersonen

Paulien Frehé

Commercieel Adviseur

Groepsonderneming van Janssen de Jong