download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube drawing geveloplossing houtskeletbouw

Afbouw Servicecentrum Interzorg, Assen

Assen

In Assen, Drenthe wordt een multifunctioneel Servicecentrum gerealiseerd voor ontwikkelaar DuurzaamWonen uit Drachten. Het nieuwe Servicecentrum wordt straks gehuurd door Interzorg. Interzorg biedt verschillende vormen van zorg, behandeling, service en wonen aan. pvvT voert in opdracht van zusteronderneming Hercuton de afbouw uit.

Combinatie tussen traditioneel en prefab

pvvT realiseert de unieke gevel van het pand die bestaat uit een combinatie van verschillende materialen: ‘traditionele’ bakstenen gecombineerd met een aluminium vliesgevel. Een mooie combinatie van prefab beton met traditionele manier van bouwen. Hierdoor krijgt het gebouw een moderne en eigentijdse uitstraling. Om de stijl door te trekken wordt voor de zonwering gebruik gemaakt van houten shutters.

pvvT mocht bij dit project de complete afbouw en de gevel verzorgen. Dat hield het volgende in:

  • Stellen van de metselprofielen en de kozijnen die in het metselwerk komen.
  • Het monteren en stellen van prefab gevelelementen.
  • Het op maat maken en bevestigen van de houten kaders.
  • Het monteren van Alucobond gevelbekleding en de houten delen.
  • Metalstud wanden plaatsen en de afwerking hiervan zoals het stuc-, saus- en tegelwerk.

Over DuurzaamWonen Drachten

DuurzaamWonen is een integrale duurzame projectontwikkelaar die volledig ontzorgt bij zowel projectmatige nieuwbouw als particuliere woningen. De feitelijke realisatie van de bouw brengen zij onder bij vooraf geselecteerde duurzame bouwbedrijven. De begeleiding doen zij 100% zelf.

Over Interzorg

Interzorg biedt verschillende vormen van zorg, behandeling, service en wonen. Thuis met Wijkzorg, of op één van de negen locaties in Noord- en Midden-Drenthe: Anholt, De Driemaster, Hendrik Kok, De Hoprank, De Hullen, Kornoeljehof, Nieuw Graswijk, De Slingeborgh en De Wijde Blik. De zorgcentra staan middenin de Drentse samenleving, de deuren staan altijd open voor iedereen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Geïnspireerd geraakt door dit bijzondere gebouw? Of bent u benieuwd wat pvvT voor u kan betekenen? Bel dan naar 088 205 34 60 of mail naar info@pvvT.nl.

Contactpersonen

Paulien Frehé

Commercieel Manager

Groepsonderneming van Janssen de Jong