download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube drawing geveloplossing houtskeletbouw

Prefab & Montage

Conceptmatig bouwen met prefab houten elementen is een specialisme van pvvT. Deze bouwmethode staat haaks op de traditionele bouwmethoden.

Prefab & Montage

Eigen productielocatie

pvvT is in staat om opdrachtgevers volledig te ontzorgen: vanaf engineering tot aan realisatie. Wij beschikken over een eigen productielocatie, materieel, capaciteit en montage- en transportmiddelen. (Half)fabricaten die onze eigen productielocatie verlaten, zijn onder andere houten wanden, vloeren, elementen, dakranden en achterconstructies.

Driedimensionaal

Een project wordt desgewenst driedimensionaal uitgetekend. Van daaruit worden door ons de stuks- en productietekeningen gemaakt, uitgewerkt en gezaagd, verwerkt en geprefabriceerd. Bouwen met prefab elementen gaat razendsnel en werkt kosten verlagend. Zodra de houten elementen geprefabriceerd zijn, kunnen wij ze snel en op maat op de bouwlocatie monteren. Dit werkt zowel efficiënt als kostenbesparend.

Houtskeletbouw

pvvT heeft veel ervaring met houtskeletbouw, ook wel afgekort als HSB. Middels HSB verzorgen wij gevelsluitende constructies. Daarnaast kunnen wij met HSB ook houten voorzetgevels en de bijbehorende (prefab) achterconstructie maken en monteren. Hout beschikt over tal van voordelen. Zo is het uitermate duurzaam, sterk, oerdegelijk en relatief licht van gewicht waardoor geen zware funderingen nodig zijn.

Wie zijn onze opdrachtgevers?

Onze opdrachtgevers zijn heel divers. Hoe dat komt? Door ons brede dienstenpakket én de toegevoegde waarde die wij vanaf het voortraject bieden. Benieuwd naar partijen waarvoor wij werken? Hieronder treft u enkele voorbeelden. Staat u er niet tussen? Geen zorgen, wij maken samen met u iets moois van uw bedrijfspand!

  • Beleggers en investeerders
  • Eindgebruikers / Huurders
  • Bouwbedrijven
  • Vastgoedbeheerders
  • Architecten
  • Adviseurs
  • Projectmanagementbureaus

Meer informatie

Wilt u uw bestaande of nieuwbouw bedrijfspand een bijzondere en sfeervolle uitstraling geven? Het team van pvvT helpt u graag verder! Bel naar +31 (0) 88 205 34 60 of mail naar info@pvvT.nl.

Groepsonderneming van Janssen de Jong