download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube drawing geveloplossing houtskeletbouw

Sponsorbeleid

pvvT ontvangt regelmatig verzoeken om een activiteit of vereniging financieel te ondersteunen. Gelet op onze nauwe betrokkenheid bij de samenleving, zien wij dit ook als een maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Sponsorbeleid

Helaas is het onmogelijk om aan alle verzoeken te voldoen. Wij streven er daarom naar activiteiten te ondersteunen die breed gedragen worden in de samenleving, die een groot publiek bereiken en die het beste aansluiten op onze visie.

Samen Bewegen

Het vitaliteitsprogramma “Samen Bewegen” stimuleert alle medewerkers van het Cluster Bedrijfshuisvesting van Janssen de Jong Groep om hun gezondheid te verbeteren én tegelijkertijd punten te verdienen voor goede doelen. Aan het begin van elk jaar worden er drie goede doelen aan Samen Bewegen gekoppeld. Op 31 december worden de punten bij elkaar opgeteld.

Het Cluster Bedrijfshuisvesting heeft € 3.000,-- beschikbaar gesteld voor Samen Bewegen 2018. Elk goed doel ontvangt minimaal € 250,-- van dit totaalbedrag. Hoe hoog het exacte bedrag wordt wat ze ontvangen, hangt dus af van de sportieve inspanningen van onze medewerkers. Wij bieden onze medewerkers gedurende het jaar verschillende activiteiten aan. Dit jaar zijn dit onder meer een workshop kickboksen, een tennistoernooi, goalbal en een soccertoernooi.

Groepsonderneming van Janssen de Jong