download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube drawing geveloplossing houtskeletbouw

Onze werkwijze

pvvT ontzorgt haar opdrachtgevers volledig met vakmanschap en creativiteit. Door continu out of the box te denken verrassen wij u met een bijzondere en sfeervolle afbouw, uniek interieur of opvallende geveloplossing op maat. Functioneel, passend bij uw onderneming, binnen budget en binnen planning. 

Totale ontzorging

pvvT beheerst het hele proces vanaf afbouw- of interieurontwerp, engineering en realisatie tot en met nazorg. Wij beschikken over een eigen productielocatie, gespecialiseerde medewerkers en zijn onder meer preferred supplier van Trespa, Rockpanel, Eternit, Plastica en Cembrit. (Half)fabricaten die onze eigen productielocatie verlaten, zijn onder andere wanden, vloeren, elementen, dakranden en achterconstructies.

Wat is onze werkwijze?

Stap 1:
In een eerste kennismakingsgesprek brengen wij uw budgetverwachting, wensen en eisen in kaart. Wij denken met u mee en geven gevraagd én ongevraagd tips en adviezen om tot het slimste en beste proces en eindresultaat te komen.

Stap 2:
Wij maken een (interieur)ontwerp en een offerte op maat. Zodra we overeenstemming met elkaar bereikt hebben, bevestigen we al onze afspraken middels een contract en gaan we voor u aan de slag.

Stap 3:
Wij verzorgen de engineering. Afhankelijk van de werkzaamheden maken wij productie- en afbouwtekeningen of een interieurstaat. We kunnen bouwtekeningen desgewenst ook vanuit een BIM-model omzetten naar productietekeningen.

Stap 4:
Op basis van de productietekeningen maken wij in onze eigen productielocatie de benodigde materialen. De overige benodigdheden worden tijdig door ons besteld. Alle materialen worden op de afgesproken datum op de bouwplaats of bij uw pand afgeleverd, zodat ons team de werkzaamheden kan verrichten. Wij beschikken over eigen materieel zoals hoogwerkers en kranen voor de montage.

Stap 5:
Uw afbouw, interieur en/of geveloplossing wordt conform planning opgeleverd.

Meer informatie

Wilt u uw bestaande of nieuwbouw bedrijfspand een bijzondere en sfeervolle uitstraling geven? Het team van pvvT helpt u graag verder! Bel naar +31 (0) 88 205 34 60 of mail naar info@pvvT.nl.

Neem contact op

Groepsonderneming van Janssen de Jong