download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube drawing geveloplossing houtskeletbouw

Weer een mooi project afgerond: afbouw Wesemael!

27.09.18

Weet je wat zo leuk is aan ons werk? Dat wij mooie dingen mogen creëren! Wij toveren kale ruimtes om tot fijne werkplekken. Wanneer we starten in een nieuw bedrijfspand, is het vaak 1 open ruimte met alleen maar buitenmuren. pvvT creëert vervolgens aparte ruimtes door scheidingswanden, kozijnen en deuren te plaatsen, plafonds, vloerbedekking of tegelwerk erin, sanitaire voorzieningen, schilderwerk, noem maar op. Elke week krijgt zo’n pand meer vorm en als wij vertrekken herken je het niet meer terug. Dat maakt ons, maar ook onze opdrachtgevers trots!

Kantoorruimtes

Ook voor R. van Wesemael B.V. heeft pvvT de totale afbouw van haar bedrijfspand mogen verzorgen. Dit hybride gebouw met puntdak bevatte naast de begane grondvloer ook een verdieping. Deze hebben wij omgetoverd tot representatieve kantoorruimtes. En totaal afbouw betekent bij pvvT ook echt volledig. We zijn gestart met het maken van een interieurstaat en afbouwtekeningen, zodat alle werkzaamheden perfect uitgevoerd konden worden. En we zijn pas vertrokken nadat alle werkzaamheden conform planning en naar volle tevredenheid uitgevoerd waren.

Onze werkzaamheden

Voor R. Wesemael B.V. hebben wij de volgende werkzaamheden verricht:

Het leveren en plaatsen van:

  • Metal Stud wanden
  • Plafonds
  • Tegelwerk
  • Vloerbedekking en linoleum
  • Keukens incl. koelkast en vaatwasser op de begane grond en verdiepingsvloer
  • Sanitaire ruimtes inclusief tegelwerk, toilet en douche
  • Schilderwerk / en fillerwerk (naden afsmeren)

De planning

pvvT heeft de totale afbouw in 10 weken gerealiseerd.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u ook volledig ontzorgd worden? Of bent u benieuwd wat pvvT voor u kan betekenen? Bel dan naar 088 205 34 60 of mail naar info@pvvT.nl.

Over R. van Wesemael B.V.

R. van Wesemael b.v. is een toeleverancier van gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen en allerlei landbouwbenodigdheden die nodig zijn voor het telen van gezonde en hoogwaardige landbouwproducten. Zij zijn actief in diverse takken van de landbouw met als hoofdzaak de akkerbouw en fruitteelt. Ga voor meer informatie naar de website van R. van Wesemael b.v.

Groepsonderneming van Janssen de Jong