download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube drawing geveloplossing houtskeletbouw

Referentiefoto's Crematorium Hoeksche Waard

10.12.18

Midden in een vijver met uitzicht op het polderlandschap ligt Crematorium Hoeksche Waard. Het betonnen gebouw heeft op het eerste gezicht een strakke uitstraling. Binnen hangt echter een sfeer van licht en warmte. Het is een plek die rust uitstraalt. pvvT verzorgde de afbouw van het interieur en tekende voor de aankleding van de gevel.

Onderhoudsarme gevel

De voorgevel is rond de entree voorzien van keralit delen. Dit zijn kunststof gevelpanelen met een houtlook. Deze geven de entree een warme uitstraling. Het materiaal is onderhoudsarm, een bewuste keuze voor een pand wat 24/7 bezoekers ontvangt.

Stijlvolle oplossing

De ceremonieruimte kan op elk gezelschap worden afgestemd. pvvT zorgde voor een schuifwand in een stalen portaal die de grote ruimte eenvoudig in kleinere ruimtes verdeelt. Zo voelen ook minder grote gezelschappen zich niet verloren in de ruimte. Toch voelt het door de hoge plafonds (ca. zes meter) altijd ruimtelijk.

Strakke afwerking

Op de wanden in deze hoge ruimtes hebben we in plaats van standaard gipsplaten gebruik gemaakt van 4AK gipsplaten. Deze hebben rondom een schuine kant, waardoor ze perfect strak afgewerkt kunnen worden.

Meer informatie over en foto's van dit project treft u op de projectenpagina op deze website.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u uw bedrijfspand ook een bijzondere uitstraling geven? Of bent u benieuwd wat pvvT voor u kan betekenen?  Bel dan naar 088 205 34 60 of mail naar info@pvvT.nl.

Neem contact op

Groepsonderneming van Janssen de Jong