download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube drawing geveloplossing houtskeletbouw

Medewerker in beeld: Tim van Peer

09.11.20

pvvT verrast opdrachtgevers met bijzondere en sfeervolle afbouw, uniek interieur of opvallende geveloplossing. Maar wie zijn eigenlijk de mensen achter pvvT? Wij stellen ze graag aan jullie voor. Deze keer is Manager Tim van Peer aan het woord.

Peoplemanager en professionele doe-het-zelver Tim van Peer is pas 40 dagen in dienst, maar de enthousiaste Tim (38 lentes jong) heeft zich al behoorlijk ondergedompeld in pvvT. Waarom hij juist voor pvvT heeft gekozen? Dat vertelt hij je graag zelf: “Ik ben een echte peoplemanager zoals je dat noemt. Aandacht geven aan je teamleden en medewerkers staat bij mij voorop. Zien wat zij nodig hebben en samen kijken hoe we dat kunnen bereiken vind ik belangrijk. Bij pvvT waren ze op zoek naar iemand die houdt van structuur aanbrengen, bezig is met projecten en klanten, maar die ook voor een hechte club wil te werken. Dat zag ik helemaal zitten!”

Tim vervolgt: “Hoewel pvvT een kleiner bedrijf is, valt het onder Cluster Bedrijfshuisvesting van Janssen de Jong Groep. Het mooie aan het cluster is dat er verschillende disciplines onder één dak samenwerken. Met de andere zusterondernemingen (Hercuton, Remco Ruimtebouw, Woody Buidling Concepts, ServicebouwPlus en Remco International) kan daarom dus snel geschakeld worden en we kunnen elkaar ondersteunen. Het mooie aan pvvT is dat wij out of the box denken om onze opdrachtgevers te verassen met bijvoorbeeld een gave geveloplossing of een strakke afbouw. Wij houden uiteraard wel rekening met budget en planning. Hierdoor kunnen wij vaak onverwachte en creatieve oplossingen bedenken voor onze klanten.”

Van start tot aan oplevering project

Van BAM Bouw en Techniek, naar Heijmans, naar De Variabele naar Van Berlo en nu dus Manager bij pvvT. Maar wat houdt Manager bij pvvT nou precies in? “Ik zorg voor structuur en het verbeteren van een proces. Zoals hoe een project loopt, van start tot oplevering en alle stappen daartussen. Maar ik kijk ook naar wat we kunnen verbeteren of anders kunnen doen. Daarnaast is er natuurlijk ook de commerciële kant van mijn werkzaamheden. Ik ga op zoek naar nieuwe klanten en houdt contact met bestaande klanten. Daarnaast kijk ik hoe we pvvT nog meer kunnen ontwikkelen om ons nog beter in de markt te kunnen zetten.”

De werkdag van een Manager

Hoe ziet jouw werkdag eruit? “Tja die is heel divers. De ene ochtend heb ik al vroeg een afspraak met een klant of bezoek ik een project. Daarna ben ik weer op kantoor of thuiskantoor te vinden voor verschillende overleggen. Dat kan een overleg zijn over een (lopend) project of een calculatie maken voor een project of aanbesteding. Maar ook overleggen tussen collega’s om te kijken waar zij tegenaanlopen. Heel verschillend dus!”

Jong geleerd is oud gedaan

Al jong zat de ‘bouw’ in het bloed van Tim. Toen hij in groep drie zat heeft zijn lerares zijn moeder een briefje gegeven met daarop de tekst “Tim moet wat met zijn handen gaan doen”. Toen zat het er al in! Daarnaast heeft hij veel zaterdagen en vakanties gewerkt bij de plaatselijke trappenfabriek.
Tim is woonachtig in Malden gelegen bij Nijmegen en is getrouwd met Sandra. Samen hebben zij drie kinderen: Fiene (8 jaar), Maxim (5 jaar) en Annemijn (2 jaar).

Ook thuis zit hij niet stil. Zo heeft hij zelf de aanbouw van hun huis afgebouwd. De ruwbouw is gedaan door een vaste partij, verder alles tot aan elektra, heeft Tim zelf aangelegd. “Ik heb wel hulp gehad van een architect hoe het eruit moest komen te zien. Dat was fijn en gelukkig zaten wij ook echt op één lijn”.
Daarnaast is hij veel in de tuin te vinden en langs de lijn op het hockeyveld voor de kinderen. Zelf is hij een fanatieke tennisser die meedoet aan competities en toernooien. “Enkel, dubbel, ik doe het allebei met plezier.”

Op zondag kan je Tim wel eens tegenkomen op de golfbaan. Deze handige doe-het-zelver houdt ervan om dan om 06.00 uur op de baan te staan en in de vroege ochtend een balletje te slaan.

Meer weten over Tim of benieuwd wat pvvT voor u kan betekenen?

Neem dan contact op

Groepsonderneming van Janssen de Jong