download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube drawing geveloplossing houtskeletbouw

Medewerker in beeld: Paulien Frehé

28.01.20

pvvT verrast opdrachtgevers met een bijzondere en sfeervolle afbouw, uniek interieur of opvallende geveloplossing. Maar wie zijn eigenlijk de mensen achter pvvT? Wij stellen ze graag aan jullie voor. Deze keer is het de beurt aan Paulien Frehé.

Sinds 2018 is Paulien werkzaam als Commercieel Manager en vertegenwoordigt zij pvvT en ServicebouwPlus.

Relatie met opdrachtgevers

“Ik ben veel onderweg. Vanuit mijn auto maak ik afspraken en bel ik collega’s en klanten. Eigenlijk is het een rijdend kantoor. Soms bel ik klanten gewoon om even te horen hoe het met ze gaat of om een project te evalueren. Voor mij is de relatie met opdrachtgevers erg waardevol. Ik vind het belangrijk om continu toegevoegde waarde te leveren. Meedenken met klanten, daar krijg ik energie van.”

Vakmanschap en ambacht

Paulien vertelt vol passie over enkele projecten die zij heeft mogen begeleiden. “Natuurlijk zijn alle projecten bijzonder en is geen enkel project hetzelfde. Maar er zijn ook projecten die er voor mij net wat extra uitspringen. Zo heeft pvvT de nieuwe gevelbekleding gerealiseerd bij een kantoor met distributiecentrum in Hoofddorp. We hebben de staalconstructie bekleed met Colorstone Naturals. Het bijzondere hieraan is dat de panelen zijn samengesteld uit afvalschaafsel van gemalen natuursteen. Dat geeft de gevel de natuurlijke schoonheid van lei- of natuursteen. De mannen van pvvT hebben echt vakmanschap geleverd. Wat zij dagelijks realiseren is pure ambacht. En ook fijn: het zijn gouden mannen om mee samen te werken.

Out of the box denken

Vanuit mijn opleiding heb ik geleerd hoe belangrijk het is om met een klant mee te denken. Klanten ervaren dit ook als een meerwaarde. Door veel vragen te stellen, probeer ik altijd eerst de kern te achterhalen. Waarom wil een opdrachtgever een bedrijfspand moderniseren? Groeit of krimpt het bedrijf, moeten medewerkers op een andere manier gaan samenwerken in een kantoorruimte of heeft het bijvoorbeeld te maken met de duurzaamheidsambitie van de opdrachtgever? Samen gaan we vervolgens op zoek naar kansen en ideeën. Dit kan van alles zijn. Bijvoorbeeld een bijzondere gevelbekleding die als eyecatcher fungeert. Of een uniek en onderscheidend interieur dat bijdraagt aan een prettige en functionele werkomgeving én past bij het DNA van de klant.”

Hole in one

Naast haar drukke baan, heeft Paulien uiteraard ook nog een privéleven. In haar jeugd was Paulien geselecteerd en geplaatst voor de B-selectie van het Nederlandse golfelftal. Destijds was ze dan ook regelmatig te vinden op het trainingscomplex in Papendal. Tegenwoordig is haar golfclub wat stoffiger en staat ze als fanatiek bokser haar mannetje in de ring. Samen met haar man Ralf heeft ze in totaal zes kinderen en is ze woonachtig in De Meern (Utrecht). Zoals Paulien zelf vertelt: “We hebben drie eigen kinderen en drie bonus kinderen, het is nooit saai bij ons thuis!”

Meer weten?

Meer weten over Paulien of benieuwd wat pvvT voor u kan betekenen?
Neem dan contact op met Paulien >

Groepsonderneming van Janssen de Jong