download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube drawing geveloplossing houtskeletbouw

Medewerker in beeld: Patrick van der Heijden

20.09.20

pvvT verrast opdrachtgevers met een bijzondere en sfeervolle afbouw, uniek interieur of opvallende geveloplossing. Maar wie zijn eigenlijk de mensen achter pvvT? Wij stellen ze graag aan jullie voor. Deze keer is Senior Projectcoördinator Patrick van der Heijden aan het woord.

Projectcoördinatie, werkvoorbereiding, klantcontact, contact met uitvoerders. Kortom een uitgebreide en afwisselende baan heeft Patrick, 48 jaar, zeker! Sinds 2018 is hij werkzaam bij pvvT en heeft hij zich ontwikkeld tot een spin in het web.

Een werkweek van Patrick varieert van een overleg op kantoor tot een projectbezoeken op locatie. Doorgaans is hij rond 07.30 uur op kantoor in Nieuwkuijk om de planning door te nemen. Eén keer per week start Patrick de dag met een overleg tussen de verschillende projectleiders om te bespreken hoe de projecten lopen.

Patrick bezoekt vaak aan het einde van de week de lopende projecten buiten de deur. Zo kan hij zelf zien wat de stand van zaken is en snel op de zaken inspelen, zoals materialen bestellen die de mannen nodig hebben om de klus te klaren. Daarbij heeft hij ook veel contact met de opdrachtgever zelf, zo blijven de lijntjes kort en kan Patrick snel inspringen op vragen of wensen van de klant. Terug op de zaak is het calculeren en materialen bestellen. Zo efficiënt mogelijk een project tot een succes maken, dat is waar Patrick zijn plezier in het werk uit haalt.

Young Potential Development Programma

Sinds een aantal maanden volgt Patrick het Young Potential Development Programma van Janssen de Jong Groep. “Hierbij word je gestimuleerd om jezelf te leren kennen, maar ook om de ander beter te leren begrijpen. Je gaat je skills verbeteren op het gebied van communicatie en leiderschap. Ik ben niet de jongste, maar wel trots dat ik voor dit programma ben gevraagd door Pieter van Vught. Tenslotte, samen moet je het doen!” aldus Patrick.

Harmonie en liefde voor het vak

Een project waar Patrick echt trotst op is, is Interzorg in Assen. Bij dit project is “in harmonie gebouwd én met liefde voor het vak” vertelt hij trots. Interzorg is een heel veelzijdig project geworden met buitenmetselwerk, houtskeletbouw, een houten gevelkader én de gevelbekleding. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat het project een echte eyecatcher is geworden. Ook de sfeer op de bouwplaats zelf was erg goed. “Ik heb fantastische collega’s kan ik wel zeggen. Wij staan voor elkaar en dat geeft je een warm en welkom gevoel” aldus Patrick. “Maar ook met de andere partijen verliep de samenwerking goed. En dat zie je aan het eindresultaat!

Bouwman in hart en nieren

Zelf heeft Patrick een opleiding gevolgd in de elektrotechniek. Op de MTS heeft hij de overstap gemaakt naar werktuigbouwkunde. Na een aantal jaren ervaring op gedaan te hebben in de staalbouw, heeft hij de overstap gemaakt naar systeembouw. Daar heeft hij veel ervaring opgedaan in verschillende bouwsystemen. Daarbij ook ervaring in Afbouw en gevelsystemen. Daarnaast heb ik tijdens mijn werkzaamheden mijn opleiding HBO projectmanagement gehaald. Hij heeft in zijn loopbaan al vele mooie projecten van tijdelijke en permanenten aard gerealiseerd. Je kan wel zeggen dat de bouw bij Patrick in het bloed zit!

Kamado-expert, het hele jaar door

In zijn vrije tijd vind je Patrick veel achter zijn barbecue, de Kamado, om een mooi stukje vlees of groente te bereiden. Of het nou zomer of winter is, bij Patrick wordt het hele jaar door gebarbecued. Zijn expertise is verse zalm op een rookplank “echt een heerlijk recept en vrij eenvoudig om zelf te maken”.

Patrick is getrouwd met Jolanda en woont in Roosendaal. Hij heeft twee zoons, Jorik (20jaar) en Luka (18 jaar). Naast het barbecueën is Patrick fervent fan van voetbal en hardlopen. Hij kijkt graag voetbal bij zijn club rkvv Roosendaal waar zijn oudste zoon op voetbalt.

Meer weten over Patrick of benieuwd wat pvvT voor u kan betekenen?

NEEM DAN CONTACT OP

Groepsonderneming van Janssen de Jong