download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube drawing geveloplossing houtskeletbouw

In the spotlight: Trespa gevel L&M

20.07.18

L&M Rijnsburg B.V. is één van de grootste spelers in de internationale bloemenbranche. Zij zijn sinds kort gevestigd in een nieuwe bedrijfshal met kantoor in Rijnsburg. pvvT heeft de gevel-timmerwerkzaamheden voor deze opdrachtgever mogen verzorgen. En daar komt aardig wat bij kijken!

Voorbereiding

Er zijn namelijk best veel zaken waar rekening mee gehouden moet worden. Denk aan isolatieverlies, warmteweerstand, het voorkomen van vocht-, condens- en schimmelvorming, de houtstructuur van de Trespa panelen, etc. Een goede voorbereiding is bij dit soort projecten dus van essentieel belang. Gelukkig beschikt pvvT over veel ervaring en weten we precies waarop we moeten letten.

Meer weten?

Benieuwd naar de werkzaamheden die pvvT verricht heeft? U vindt ze op de website bij het onderdeel "Projecten". Daar kunt u tevens de prachtige referentiefoto's van dit bijzondere project bekijken!

Fotografie: Ton Borsboom Fotografie

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u ook een perfect verzorgde gevel? Of bent u benieuwd wat pvvT voor u kan betekenen? Bel dan naar 088 205 34 60 of mail naar info@pvvT.nl.

Groepsonderneming van Janssen de Jong