download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube drawing geveloplossing houtskeletbouw

In the spotlight: Donghua International

11.09.18

Pal tegenover het AZ Stadion en direct aan de A9 in Alkmaar staat het bijzondere en indrukwekkende pand van Donghua International BV. pvvT heeft hier de complete afbouw van de kantoorruimtes verzorgd. Nieuwsgierig naar onze werkzaamheden én het eindresultaat? Lees dan snel verder!

Volledige ontzorging

Laten we bij het begin beginnen. Wanneer een ondernemer zijn bedrijfspand wil laten afbouwen, gaat hij vaak op zoek naar een partij die alle werkzaamheden uit handen neemt. Een specialist met oog voor detail en veel kennis en ervaring. pvvT is zo’n partij. Wij leveren uitsluitend hoogwaardige kwaliteit en hebben slimme ideeën voor opzienbarende eyecatchers en een prachtige afbouw. pvvT gaat uitsluitend voor het allerbeste proces en eindresultaat. En deze aanpak zorgt voor zeer tevreden opdrachtgevers!

Meer weten?

Benieuwd naar de werkzaamheden die pvvT verricht heeft? U vindt ze op de website bij het onderdeel "Projecten". Daar kunt u tevens de prachtige referentiefoto's van dit bijzondere project bekijken!

Fotografie: Ton Borsboom Fotografie

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u ook een perfect verzorgde gevel? Of bent u benieuwd wat pvvT voor u kan betekenen? Bel dan naar 088 205 34 60 of mail naar info@pvvT.nl.

Groepsonderneming van Janssen de Jong