download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube drawing geveloplossing houtskeletbouw

Eindstand Samen Bewegen 2017

31.12.17

pvvT vormt samen met Hercuton, Remco Ruimtebouw, Hafkon International, ServicebouwPlus en Ocmer het Cluster Bedrijfshuisvesting van Janssen de Jong Groep. Begin 2017 zijn wij gezamenlijk gestart met het vitaliteitsprogramma “Samen Bewegen”. Insteek van dit programma is om samen met collega’s je gezondheid te verbeteren én daarnaast punten te verzamelen voor een van de 3 geselecteerde goede doelen.

De activiteiten

Medewerkers hebben aan diverse activiteiten deelgenomen waaronder de Pink Ribbon Tocht, De Ronde van Kralingen en De Ronde van Katendrecht. Naast de punten die zij hiermee verdienden voor hún goede doel, waren ze hierdoor actief met hun gezondheid bezig én werd er gezellig tijd doorgebracht met collega’s.

De eindstand

Inmiddels zijn alle punten opgeteld en de uitslag is bekend.

  1. Hospice Francinus de Wind Waalwijk – 4364 punten
  2. KiKa Kinderen Kankervrij  – 3460 punten
  3. KWF Kankerbestrijding – 2747 punten

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat Hospice Francinus de Wind Waalwijk een cheque van € 1.500,–, KiKa Kinderen Kankervrij een cheque van € 1.000,– en KWF Kankerbestrijding een cheque van € 500,– ontvangt. Zij worden op korte termijn uitgenodigd om deze in ontvangst te nemen.

Samen Bewegen 2018

Ook in 2018 gaan we door met dit vitaliteitsprogramma. Alle medewerkers hebben tot 16 februari de kans hun favoriete goede doelen door te geven. Aan de hand daarvan wordt de top 3 vastgesteld van de doelen welke wij in 2018 zullen steunen. Meer informatie volgt later op deze website.

Groepsonderneming van Janssen de Jong