Specialisme

“Door zo vroeg mogelijk met de opdrachtgever of eindgebruiker om tafel te gaan, wordt het meest optimale eindresultaat behaald.”

pvvT geveltechniek

pvvT geveltechniek realiseert geveloplossingen in onder andere hout, aluminium of kunststof, en nog vele andere materialen en systemen. Dankzij onze driedimensionale denk- en werkwijze kunnen complexe vormen eenvoudig worden uitgevoerd. Inclusief prefab achterconstructie. Dat hebben we in de afgelopen jaren al ruimschoots bewezen met mooie referentieprojecten voor een groot aantal gerenommeerde opdrachtgevers.

bekijk project

pvvT prefab & montage

Conceptmatig bouwen met prefab elementen is een specialisme van pvvT prefab & montage. Prefab bouwen staat haaks op de traditionele bouwmethoden. Een opdracht wordt desgewenst driedimensionaal uitgetekend. Van daaruit worden stuks- en productietekeningen gemaakt, uitgewerkt en gezaagd, verwerkt en geprefabriceerd op onze eigen productielocatie. Bouwen met prefab elementen gaat razendsnel, waar onze snelle denk- en handelswijze perfect op aansluit.

bekijk project

pvvT afbouw

pvvT geeft uw gebouw inhoud, luidt het credo van pvvT afbouw. Door zo vroeg mogelijk met de opdrachtgever of eindgebruiker om tafel te gaan, wordt het meest optimale eindresultaat behaald.

bekijk project

Bouwbedrijf pvvT

Bouwbedrijf pvvT ontwerpt en realiseert woningen met als hoofdfilosofie het ruwbouw = afbouwconcept. Door meer tijd te besteden aan de ruwbouw, wordt de afbouw geminimaliseerd. En dat bespaart enorm veel kosten. In onze eigen productiefaciliteit fabriceren we veel prefab onderdelen tot zelfs complete (recreatie)woningen, een woning die volledig aansluit bij uw toekomstplannen. Geen cataloguswoning, maar betaalbare luxe met een loftachtig karakter, gebruikmakend van voornamelijk naturel, robuuste en industriële materialen.

bekijk project