pvvT geveltechniek

pvvT geveltechniek realiseert geveloplossingen in onder andere hout, aluminium of kunststof, en nog vele andere materialen en systemen. Dankzij onze driedimensionale denk- en werkwijze kunnen complexe vormen eenvoudig worden uitgevoerd. Inclusief prefab achterconstructie. Dat hebben we in de afgelopen jaren al ruimschoots bewezen met mooie referentieprojecten voor een groot aantal gerenommeerde opdrachtgevers.

We engineeren en produceren (prefab)geveloplossingen volledig in eigen huis en monteren desgewenst onder projectgarantie. Ideaal vinden wij het om in een vroeg stadium of zelfs vanuit commercie al aan tafel te komen om op deze manier efficiënt en innovatief een gevel mee in te delen en te detailleren. Indien gewenst verzorgen we ook de (prefab)achterconstructie.

Een verouderd pand transformeren tot een modern en eigentijds gebouw? Ook dat kan pvvT geveltechniek verzorgen. Het pand wordt gestript en voorzien van een nieuw “huid” met als resultaat een compleet nieuwe uitstraling. pvvT geveltechniek is preferred supplier van onder meer Trespa, Rockpanel, Eternit, Cembrit en nog vele anderen.

pvvT geveltechniek