Woonhuis in Bussum

Een ultiem gevoel van ruimte en geluk is de basis van dit ontwerp; met name de samenstelling van de natuurlijke materialen maakt deze villa indrukwekkend. Als voorbeeld de open entree met vide completeren de ruimtelijke sensatie.LoremIpsum

Project informatie

De rietgedekte daken en gevels bezorgen de woning een strak/modern maar landelijke uitstraling. Deze woning is opgebouwd volgens het ruwbouw=afbouw concept.
Uitgangspunt is dat er meer geïnvesteerd wordt in de ruwbouw, zodat een groot deel van de afbouw achterwege gelaten kan worden. Dit concept bezorgt de woning een “loft”-achtige uitstraling. Tevens wordt aanzienlijk op kosten bespaard ten opzichte van traditioneel bouwen, wat een groot voordeel is. Dankzij een hoge mate aan prefab elementen, is een snelle bouwtijd gegarandeerd.

Leuk om te weten
Deze villa is gerealiseerd onder onze Bouwteam-formule. Dit houdt in dat kort na het (voorlopig) ontwerp van de architect, door pvvT en de architect uw wensen samen met ook al de installateur(s) in een begin stadium doorloopt, en uiteindelijk verwerkt naar een definitief ontwerp. Vervolg stap is dat pvvT de woning engineert. Voordeel hiervan is dat er direct bouwkundig en installatietechnisch naar het ontwerp wordt gekeken en door diezelfde partij wordt gebouwd. Kortom, alles in één hand met korte lijnen en een persoonlijke begeleiding. Nog een groot bijkomend voordeel is dat pvvT tijdens ontwerp van (uw) architect zal begeleiden middels prijs-ramingen, zodat uw vooraf gestelde budget niet overschreden wordt.

 

Deze woning is opgeleverd met een leef. Keuken & Interieur (leefinterieuren.nl)

Ruwbouw = afbouw concept
800m3 inhoud 250 m2 vloeroppervlakte
Schoonbeton dak & wanden
Aluminium kozijnen inclusief een “vide”
Schoonbetonvloer voorzien van vloerverwarming
Ontwerp: Dingemans Architectuur
Engineering: Bouwbedrijf pvvT
Realisatie: Bouwbedrijf pvvT
3 maanden bouwtijd
Opgeleverd oktober 2015