WBT

World Bearing Trade BV (WBT) is een familiebedrijf uit Vlaardingen en is sinds 1998 actief in de internationale handel in lagers. Gestart vanuit een zolderkamer is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een internationale speler. Na diverse verhuizingen heeft WBT in 2014 een gloednieuw bedrijfspand in gebruik genomen met een enorme opslagcapaciteit en voorbereid op de toekomstige groei van de onderneming.

WBT garandeert een snelle levering van alle soorten lagers, waaronder kogellagers, glijlagers, groefkogellagers, cilinderlagers, naaldlagers, kegellagers, tonlagers, lagerhuizen, taatslagers en CARB-lagers. Mocht een product niet voorradig zijn in het eigen magazijn, dan wordt het bij de fabrikant betrokken, zodat WBT het de volgende dag kan leveren. Die insteek is een succes.LoremIpsum

Project informatie

pvvT Afbouw heeft de afbouw verzorgd van het nieuwe bedrijfspand. Om de opdrachtgever vooraf een goed beeld te geven, heeft pvvT indelings- en productietekeningen opgesteld, ondersteund met 3D-schetsen. Op die manier zijn voor WBT de drie lagen kantoortuinen en zelfs het bruincafé in de hal uitgewerkt. De wanden zijn opgetrokken uit metal-stud of kalkzandsteen v-100 wanden, die zijn voorzien van vooraf afgehangen deuren, en compleet afgewerkt met filler- en sauswerk in de gewenste kleur. Alle natte groepen zijn betegeld en het geheel is afgesloten met een prachtig plafond van Rockfon van het type Krios 600x1800mm verdekt systeem. De glascassette wanden maken het geheel licht en ruimtelijk. De wanden, kolommen en het dak zijn door ons compleet voorzien van spuitwerk in de kleur RAL 1013.

pvvT Afbouw neemt voor u als opdrachtgever alle zorgen omtrent de afbouw uit handen. Wij coördineren, begeleiden en realiseren de totale afbouw. Ook kunnen wij indien gewenst de installateurs aansturen. Deze manier van werken zien we als toegevoegde waarde, een extra service naar de klant.

totaal bruto vloeropp BVO 1053,1m2
3 lagen kantoortuinen Bruin cafe
Ontvangstruimte
totaal bruto inhoud BI 3054,0m3
8 weken afbouw tijd
Ontwerp: Hercuton
Opdrachtgever: Hercuton
Opgeleverd 2014