44

Jongeneel te Zaandam

Jongeneel heeft vestigingen door het hele land.
In Zaandam is jongstleden een geheel nieuwe vestiging gebouwd.

Bij Jongeneel houthandel Zaandam vind je onder andere hout, plaatmaterialen en bouwmaterialen.
Van origine is Jongeneel een houthandel en in het brede en diepe assortiment naaldhout, hardhout en plaatmateriaal.Jongeneel ZaandamJongeneel Zaandam

Project informatie

Door onze opdrachtgever is gevraagd of wij de afbouw van Jongeneel Zaandam wilden uitvoeren. Het ging om de shop, kantoor, kantine, technische- en server ruimte, sanitaire groep en pantry.
Er is gekozen voor een uitvoering in prefab HSB wanden en -vloeren om zo een snelle bouwtijd te creëren. Deze prefab HSB wanden en -vloeren zijn door pvvT geengineerd, uitgewerkt en uitgetekend, en in het ruwbouw stadium gemaakt. Met als grote voordeel dat de opbouw hiervan direct na de vloerstort kan aanvangen. Alle tussenwanden zijn vervaardigd uit metal-stud, gefillerd en voorzien van sauswerk. De toiletten, natte ruimtes en keuken zijn voorzien van fibo-trepo panelen en maar 30 m2 systeem plafonds. Het resterende is afgebouwd in “loft”

De “loft-afbouw” geeft een gebouw een heel eigen stijl en identiteit. Het allergrootste voordeel is uiteraard het financiële plaatje; Het is de “kunst van het weglaten”. Deze manier van afbouwen wordt hierdoor erg aantrekkelijk en betaalbaar. Alle disciplines van de afbouw zijn door ons gecoördineerd en aangestuurd, Hierdoor is binnen 4 weken de afbouw opgeleverd waardoor Jongeneel Zaandam 2015 goed begon door de deuren te openen!

“Daarom geeft pvvT afbouw inhoud aan uw gebouw!”

Mortelvloer: 2 componenten epoxy in kwartszand inclusief holplinten
50 m2 dragende HSB-wanden
40 m2 prefab houten vloer
50 m2 iroko kozijnen
50 m2 60 minuten brandwerend, letselwerend en isolerend glas
Opdrachtgever: Hercuton
Opgeleverd 2015