Divine house Rosmalen

Veel licht, symmetrie en ruimte zonder afbreuk te doen aan de knusse sfeer en gezelligheid. Dat waren de uitgangspunten van dit ontwerp.



LoremIpsum

Project informatie

De begane grond is een geheel open ruimte; de plafonds liggen op 3,20 m1 met in het midden een grote vide. In deze vide ‘hangen’ twee betonnen trappen met glazen balustrade en loopbrug. Dit geheel geeft een industrieel uiterlijk. Overige elementen als tv-wand, tunnelhaard, eetkamer en keuken(eiland) staan allen geheel vrijstaand, zodat ondanks de grote ruimte een knusse en gezellige sfeer ontstaat.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers gelegen, evenals een toilet en een badkamer. De badkamer is voorzien van twee regendouchecombinaties, een vrijstaand dubbele wastafel en een vrijstaand bad. De master bedroom en badkamer zijn rondom de wasruimte ontworpen. Door een ingenieus kastensysteem is het transport van vuile was een fluitje van een cent.

Buiten is de woning voorzien van click-brick. Dankzij dit systeem wordt witte uitslag op metselwerk voorkomen. De click-brick is afgedekt met betonbandjes met zij- en kopgevels van aluminium gevelbeplating. Dit geheel geeft het een strak en industrieel uiterlijk. Door de daklijn te verleggen, worden twee overstekken gecreëerd. Dit geeft de woning een imposant en esthetisch betere verhouding.

LEUK OM TE WETEN

Deze villa is gerealiseerd onder onze Design&Build-formule. In het kort houdt dit in dat pvvT uw wensen vertaalt en de woning ontwerpt, engineert én bouwt. Kortom, alles in één hand met korte lijnen en een persoonlijke begeleiding. Onze architecten zullen van al uw denkbare wensen een custom made ontwerp maken. pvvT zal dit begeleiden middels prijs-ramingen, zodat uw vooraf gestelde budget niet overschreden wordt.

“De woning is compleet voorzien van leef. keuken en interieur”

1200 m3 inhoud 360 m2 vloeroppervlakte
130 m2 beglazing
85 m2 click-brick 40 m2 aluminium gevelbeplating
Ontwerp: Richard Schlingmann
Engineering: Bouwbedrijf pvvT
Realisatie: Bouwbedrijf pvvT
Opgeleverd mei 2009