Cane house Heerde

De vormgeving van deze ‘Cane-Houses’ wordt voor u persoonlijk custom made ontworpen. Een ultiem gevoel van ruimte is de basis van het ontwerp; met name de view vanuit de vliesgevel op de kop van deze villa is indrukwekkend. Tevens komt er maximaal zonlicht binnen; de lichtval wordt natuurlijk geleid door de imposante overstek. De architectonisch ontworpen vide en entree completeren de ruimtelijke sensatie.LoremIpsum

Project informatie

De vormgeving van deze ‘Cane-Houses’ wordt voor u persoonlijk custom made ontworpen. Een ultiem gevoel van ruimte is de basis van het ontwerp; met name de view vanuit de vliesgevel op de kop van deze villa is indrukwekkend. Tevens komt er maximaal zonlicht binnen; de lichtval wordt natuurlijk geleid door de imposante overstek. De architectonisch ontworpen vide en entree completeren de ruimtelijke sensatie.

De rietgedekte daken en gevels bezorgen de woning een modern-strakke maar landelijke uitstraling. Cane-House is opgebouwd volgens het ruwbouw = afbouwconcept principe. Uitgangspunt is dat er meer geïnvesteerd wordt in de ruwbouw, zodat een groot deel van de afbouw komt te vervallen. Het principe bezorgt de woning een ‘loft’-achtige uitstraling. Tevens wordt aanzienlijk op kosten bespaard ten opzichte van traditioneel bouwen. Dankzij een hoge mate aan prefab elementen, is een snelle bouwtijd gegarandeerd.

Leuk om te weten
Deze villa is gerealiseerd onder onze Design&Build-formule. In het kort houdt dit in dat pvvT uw wensen vertaalt en de woning ontwerpt, engineert én bouwt. Kortom, alles in één hand met korte lijnen en een persoonlijke begeleiding. Onze architecten zullen van al uw denkbare wensen een custom made ontwerp maken. pvvT zal dit begeleiden middels prijs-ramingen, zodat uw vooraf gestelde budget niet overschreden wordt.

Ruwbouw = afbouwconcept concept
680 m3 inhoud 250 m2 vloeroppervlakte
Schoonbeton dak & wanden
Aluminium kozijnen
Schoonbetonvloer voorzien van vloerverwarming
Ontwerp: Dingemans Architectuur
Engineering: Bouwbedrijf pvvT
Realisatie: Bouwbedrijf pvvT
3 maanden bouwtijd
Opgeleverd september 2014